Wednesday, September 20, 2006

Mai bine zis

Motive pentru care Gogu Kaizer nu e gay.

[le] Se pare ca incepe un nou razbel. Dupa ce s-a terminat cel dintre Zoso & restul lumii, e randul acestei fete sa-si ia palme peste ochi pentru ca exista si are pareri. N-o lasati, baieti! In curand vor avea pretentia sa ceara si drept de vot!

7 comments:

  1. Prima oara chiar am crezut ca respectiva are ceva serios de spus, de isi permitea sa faca asemenea afirmatii, dar vad ca pana la urma nu-i decat un blog unde isi manifesta ea nubunia.

    Gasesc absolut stupid sa te legi de barbati pentru ca le place fotbalul sau pentru ca nu au gasit raspunsul la nu stiu ce concurs/intrebare.

    Asa as intreba-o si eu de ce inchizatorul de la o pusca cu repetitie are pe lateralul locasului frezat in ca[atul anterior un dispozitiv in forma de "L", tensionat cu arc si pun pariu ca fara o zi-doua de cautat pe net nu are cum sa-mi raspunda, insa asta nu inseamna ca am dovedit in vreun fel ca barbatii sunt mai destepti...

    ReplyDelete
  2. Bai nenica e dreptul ei sa taie si sa spanzure in propria prispa. Daca zoso se poate bucura ca a murit brucan, eloa de ce nu se poate bucura cand moare un barbat? Gogu Kaizer mi-a castigat (yet again) respectul pentru acest post.

    ReplyDelete
  3. In nici un caz nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu femeile in general, nu-s misogin, cred in egalitatea dintre sexe, poate mai mult decat multi altii, dar sa o ia asha pe aratura prin ce spune acolo...

    In primul rand ca nu e obiectiva si in al doilea rand, acuza barbatii de lucruri care se intalnesc si la femei.

    "Propria prispa" intr-o anumita masura, caci pana la urma face parte din "blogosfera"(urat termen) si tot ce zice ea se propaga prin reteaua asta de blog-uri, Deci nu mai injura in camera la ea, ci afara, pe strada...bai nenica :)

    ReplyDelete
  4. Mie mi se pare evident ca fata are ceva cultura si i se invart destul de bine rotitele.
    Ciudat e ca destul de multi nu se intreaba ce e dincolo de ce este scris si casca gura la conspiratii.

    ReplyDelete
  5. Si cei mai multi nici nu au habar cum sa combata o parere daca nu sunt de acord. "Da-i cu toporu' in cap! Ii demonstrez eu cine e mai tare. Hăăă!"

    ReplyDelete
  6. @gogu kaizer Hmmm! In afara de varianta Toporistica, ar exista alta propusa de un nene, care vroia si el (saracu') sa combata rationamente: combati premisele, operatiile logice sau concluziile. Depinde care din ele sunt subrede (la Eloa, din nefericire, sufera toate).

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.