Thursday, September 07, 2006

Generatia de aur

Personajele negative din planul reatebeistic sunt babele si mosii. Sunt de-a dreptul bestiali. Gogu Kaizer se afla ieri in 105 si statea linistit pe scaun. Isi facuse abonament, ca deh, e util la portofelul omului. Nu era prea mare aglomeratie in autobuz. La un moment dat T, se urca un tataie slabanog si foarte sprinten. Parcheaza in dreptul scaunului din fata lui Gogu Kaizer, pe care statea un individe linistit, ascultand musique. Mosulica s-a tot fâţâit pe langa respectivul si cand a vazut ca nu-i cedeaza locul a trecut la faza a doua a planului: a venit langa Gogu Kaizer.

Metoda folosita de el: gâfâială in cantintati industriale si impins poseta/geanta/borseta/cedracuoifostaia in adversar, avand grija sa para accident. Acuma, Gogu Kaizer, simtind pericolul provocarii, si-a privit inamicul in ochi. Fo 5 minute. In momentul in care a realizat, mosulica s-a uitat sfidator la Gogu Kaizer:

"Ce, crezi ca ma astept sa-mi cedezi locul? Stai linistit acolo, ca toti sunteti niste magari fara bun-simt si cu o totala lipsa de respect fata de noi, cei care am cladit orasul asta. Cand eu ridicam blocuri, mama ta nici nu stia ce ala . Am muncit o viata intreaga si am fost respectat si inca mai sunt respectat. Dar ce stiti voi? Cu tigari in coltul gurii, muzica data tare - ce intelegeti din bubuielile alea, nu stiu - umblat dupa fetite. Nici p-alea nu le respectati, ma! Eu faceam curte unei fete si o invitam la un suc! Voi umblati prin baruri toata noaptea! Nepotu-meu - ala baiat! Respectuos, destept, se descurca! Ce pretentii sa am de la d-astia ca tine?" , zise Bamse si mai lua o gura de miere traznet.
Gogu Kaizer l-a intrerupt, probabil in momentul in care vroia sa dea lovitura fatala: "Mori!"

N-are rost ca Gogu Kaizer sa relateze urmarea conversatiei. Partea care l-a amuzat pe Gogu Kaizer a fost ca el a coborat din autobuz, mosul nu s-a asezat pe scaun si continua sa gesticuleze prin autobuz. Probabil inca se certa cu Gogu Kaizer.

5 comments:

  1. Intamplare adevarata in RATB pe linia lui 381 (Piata Victoriei - Mortzi ( A se completa de cei care stiu pana unde merge , eu habar nu am , de vreme ce cobor la Universitate tot timpul )

    Ma urc intr-o zi cu un foarte bun prieten in 381 la Piata Victoriei , cu intentia de a merge la Universitate intr-un I-Cafe pe care-l frecventam , sa dam si noi o DotA pe net sau in retea.Odata urcati , erau 2 locuri libere.Ne asezam amandoi si incepem sa povestim de una,de alta.La prima statie (Piata Romana) se urca doo octogenare in floarea putreziciunii si se aseaza fix langa noi.Noi,ca niste adevarati tineri plini de nesimtire si tupeu,nu ne ridicam.Dupa ce au comentat la adresa junimii romane din secolul XXI , ne privesc sfidator , iar una dintre domnisoarene intreaba pe un ton amenintator cu o voce buhaita : "Mai dar voi chiar sunteti nesimtiti.Nu vedeti ca noi suntem batrane si stam in picioare si voi stati jos bine mersi ? Nu v-ar fi rusine ?"
    Eu , ca un adevarat pachet de nervi (scorpia ma umpluse de spume),privind lung prin geamul autobozului si vazand ca aproape am ajuns in statie , ma ridic , se ridica si prietenul meu , si pana sa se aseze mortaciunile , le ofer un moment de neuitat : "Mamaie , aveti deja 2 locuri la Bellu,sa va tot odihniti." Usile se deschid , noi coboram,iar in autobuz se porneste o adevarata harmalaie pe care nu o voi uita niciodata.Imi doresc doar ca putrezitele sa se fi odihnit mult si bine.

    ReplyDelete
  2. Cel mai probabil, postul ăsta intră în categoria asta. Ţugurlan doar a mers cu tine cu 105 ieri... :P

    ReplyDelete
  3. Ho, calmeaza-te. Era alaltaieri, a gresit Gogu Kaizer.

    ReplyDelete
  4. Asta imi aduce aminte de o faza. Cred ca e banc.
    Un tanar o intreaba pe o mamaie daca ea ceda locul celor mai batrani, cand era tanara. Mamaia raspundea ca da. Replica tanarului: "vezi, de aia te dor acum picioarele"

    ReplyDelete
  5. babele astea au un adevarat sistem.sunt organizate ca familiile mafiote. cand coboara una, o cheama pe cealalta din spatele tramvaiului ca sa-i dea locul.si daca nu te ridici te porcaie ca pe tine.eu am mila de batrani, dar de aia cu bun simt.ca si eu ma intorc de la servici si sunt obosit dupa 10 ore de munca.asa ca fuck off!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.