Wednesday, September 20, 2006

Clar

Aia de la Morandi sunt gay. Gogu Kaizer s-a uitat atent la ultimul lor videoclip. In primul rand, si-au tras gagici in videoclip pentru a impresiona opinia publica si a o face sa creada contrariul. Dar! Moga ala se fâţâie prin pat cu veverita aia, nu-i face nimic si e mai mult preocupat sa vorbeasca singur, de nebun, crezandu-se nu'sh ce indian (mic). Cat despre celalalt, pe langa faptul ca isi da cu ruj+fard+cucedracusiomaida, danseaza ca Jorj Maicăl. Iti faci singur coregrafia, quae? A se observa si momentul cand urca ei pe scarile alea pe langa o veverita si, neinteresati, trec mai departe. Bun, atitudine macho, impresionati pustoaicele de paişpe ani.

De nedescris dezamagirea fetelor din videoclip. "La dracul, fata, si astia erau gay!" La sfarsit, ăia se urca in masina si pleaca mai departe, lasand fetele alea in bikinei triste si atat. Mai bine isi puneau 4 kile de aur pe ei, inchiriau doo Porsche Carrera 4, se imbracau cu tricouri mulate / camasi roz si se filmau la ei in casa, pe dabăl iu si (aka WC). Stai, ca asta e alt videoclip.

2 comments:

  1. Eu nu stiu ce sa zic..anul asta la mare, fetele pareau sa-l adooore pe Morandi, numai cuvinte de lauda plecau de pe buzele lor la adresa lui. Poate e two-way, ca sa stranga mai multi fani :))
    Personal, mi se pare umilitor sa trebuiasca sa porti parte din numele celui care-ti face muzica MOrandi.. de la Johan Sebastian MOga

    ReplyDelete
  2. ca fata de cinspe ani,ma declar scarbita profund de morandi,nicidecum impresionata si balosind dupa vreunul din trupa...poate pt ca sunt roachera:-?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.