Wednesday, August 16, 2006

Poetul si Recalcitrantul

Rinocerul si cu Ţugurlan, Poetul echipei de Brew si Recalcitrantul (tot al echipei de Brew), s-au luat de Gogu Kaizer si de locul sau de provenienta. Gogu Kaizer, care e un baiat calm si de treaba de felul lui, a tacut si a inghitit "glumele" colegilor de breasla. Nu in orice zi se intampla ca un bucurestean sa faca misto de un provincial. Obisnuit cu astfel de glume care nici macar nu starnesc gaze si stari de greata, Gogu Kaizer i-a invitat pe cei doi sa isi demonstreze talentele actoricesti, interpretand rolurile principale ale receptorilor, in noul film ce urmeaza a fi lansat in Romania.

A, inca ceva. Innoiti-va colectia de glume. Gogu Kaizer nu e suparacios si chiar rade cand aude o gluma buna. Chiar si cand e facuta pe seama lui.

5 comments:

  1. Poţi să vociferezi oricât, Ţugurlan ştie ca Băneasa, Giurgiu e o localitate imaginară. Faptul ca e pomenită pe wikipedia nu spune nimic.

    ReplyDelete
  2. Ţugurlan oricum e degeaba, deci comentariile tale te caracterizeaza.

    ReplyDelete
  3. Ţugurlan are salariul mai mare ca Gogul Kaizer.

    ReplyDelete
  4. Pentru ca, in firma asta, salariile se dau in functie de marimea capului. Cu cat ai capul mai mare, cu atat ai salariul mai mare. In consecinta, Ţugurlan este incăpăţânat.

    ReplyDelete
  5. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.