Monday, August 07, 2006

IQ Ads

Gogu Kaizer frecventeaza iqads.ro. Ii plac reclamele. Si cum se uita el pe acolo, a vazut reclama la Maragaritar. Superba reclama. Ineligent creata. Expozitional de exceptionala. Numai ca are un singur defect... E dampulea. Pe langa faptul ca promoveaza pedofilia vizuala a prostului gust din showbiz, Gogu Kaizer o mai si cunoaste pe don'soara din clip, care e cam degeaba. Pai a fost cu el la liceu. Si s-a intors.
In fine. Reclama are o poveste foarte imbecila. El, un batran pedofil, o tot urmarea p-asta mica de ceva vreme. Ajunsese sa ii cunoasca fiecare miscare si, deci, tot programul. Ea, materialista, narcisista, la dieta, ca deh, mananca verzituri d-alea care au vitamine si alte alea, angajata pe la o firma respectabila pe un post bine platit, se preface ca nu l-a observat pe senilul din poveste care se apropia nonsalant de ea, cu o punga de cumparaturi in brate. Asta mica se intoarce grabita si se ciocneste de mos. Amandorura le cad cumparaturile pe jos. Vai vai vai vai. Asta nervoasa, se apleaca sa le stranga, oferindu-i mosului o mostra de decolteu. Asta, pervers, se uita putin la sutienul ei si se apleaca si el, usor amuzat (ca le avea prea mici; v-am mai zis, Gogu Kaizer o cunoaste). Isi strang astia cumparaturile si pleaca fiecare la casa lui, numai ca mosu', pervers cum e, i-a furat si el ce-a putut ca sa poata avea scuza cand se duce la ea. Cica "Fa, cand mi-ai bagat sarmele de la sutien in oki, n-am putut sa-ti sustrag decat punga asta de zahar si am venit sa ti-o aduc". Desigur ca asta l-a primit cu cracii deschisi cand a venit sa-i aduca punga de zahar. "Koae, eo mi-am cumparat alta punga intre timp, dar hai sa bem niste ceva si poate ne destrabalam si noi putin...". Daca ar avea continuare, reclama ar arata cum astia doi se casatoresc, mosu' moare si asta ramane cu toti banii. Si isi cumpara firma la care lucreaza si devine ea sefa. E mai mult un fel de "Cum sa te combini cu un mos plin de bani si sa ramai cu banii lui"

Deci reclama asta ori are ca public tinta pe Irinel si pe Monica, ori vrea sa ne spuna cum s-a bagat Monica pe felie cu Irinel. In orice caz, Margaritaru' va avea cam fo doi cumparatori.

1 comment:

  1. Ţugurlan ar face câteva reclame cu veveriţa din "Mărgăritar".

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.