Wednesday, August 30, 2006

In Mexic cu voi

Rinocerul (seful Gogului Kaizer), Incercanatul si Bebe Mihaescu vor pleca in Mexic. Trimisi de firma, sa "sclavageasca" acolo. Si le pare foarte rau ca pleaca, pentru ca le va fi dor de colegii de achipa ramasi in Romania. Desigur, acestia, la randul lor, le vor simti lipsa enorm si tocmai de aceea le ureaza celor trei tot binele din lume. Totusi, Gogu Kaizer a conceput in bolnava-i imaginatie 3 scenarii legate de vizita lor in Mexicali.

1. Rinocerul nu se va putea lasa de Dota. Drept urmare, va fi nevoit sa-i invete pe bietii mexicani nevinovati (indivizi bronzati, purtatori de mustata si sombrero) de acolo cu ce se mananca jocul. Va avea probleme la capitolul asta. Daca la inceput va vorbi in engleza cu ei, va scapa totusi, printre dinti, cate o injuratura in limba patriei-mama. Deci aia vor invata romana. Invariabil, cei 3 vor invata spaniola la randul lor. La un moment dat, inevitabil, se vor amesteca cele trei limbi si se va forma una speciala de Dota. Discutie posibila:
Rinocerul: Miguel (mexicanul bronzat in exces, purtator de mustata, perciuni lungi si sombrero), tu necesita de making un nullos para tener mana de stun! Y cuidado a Incercanatul! El puede venir invisible y puede sa-ti care ultimata pe cabesa!
Miguel: Si, senor!
R: Jose-Armando, tu necesita El Sceptro del Aghanim!
J-A: Si, senor!
R: Y yo necesita de hablar espagnol! Nostros shall dezghetizam Incercanatul, Pedro y Gonzales! Miguel, atencion... Aora! Stun!!! Stun!!! Porqe to no dat stun, Miguel!?!?! Ai, Dios mios! Miguel, tu eres un embarasada! No se puede ser... Nostros estamos perdido... Ai, maldita sea!

2. Incercanatul va fi probabil racolat de un mexican inalt, negru, musculos, mustacios si cu un sombrero pe creieri (de retinut ca toti mexicanii au mustata si poarta sombrero), sef al unei bande de droguri: "Ok, aora tu eres me bitch!" Va reusi sa scape de subjugare cu ajutorul talentelor de MacGyver, combinand un ac de siguranta, o baterie si un dop de Coca-Cola, rezultandu-i cheia de la catuse. Va umbla dezbracat pe strazile orasului, noaptea, pana la aeroport.

3. Bebe Mihaescu va sta cel mai probabil departe de ceilalti doi si va trimite mailuri anonime prin firma. Sau va suna la diverse magazine si le va face farse managerilor generali (adica vanzatorilor). Dupa care va fi prins, legat si dus in inima desertului, unde va fi numit serif intr-un sat uitat de lume. Isi va lasa mustata si se va tunde in continuare la chelie.

Si in tot timpul in care vor lipsi, Gogu Kaizer isi va face de cap prin firma. Beutura, striperite, chefuri, barbut, filme porno (regizor aici, ca nu il lasa Scorpia)... Pana se vor intoarce :(

9 comments:

  1. Scenariul 4: Inregistrarile luptelor lor se transmit traduse in spaniola, cu slow motion si explicatii detaliate pentru fiecare null si stun. Fiecare episod este urmat de comentarii creative si constructive pe tema strategiei folosite. Gigios Becalios nu intarzie sa se implice, noul gen de telenovela e extinde la nivel national. Los estupidos americanos, fiind muy estupidos, preiau DOTA de la Televisa si o retraduc in engleza rezultand un sitcom care intrece in audienta Married with Children, Friends, Lost si Survivor la un loc.
    Fenomenul se intinde la nivel mondial (de parca nu era deja ;) ), DOTA inlocuieste cupa mondiala de fotbal, olimpiadele si lupta impotriva terorismului. Toate diferendele se rezolva prin DOTA, foamea, criza energetica, criza arabo-israeliana isi gasesc solutia in DOTA...

    ReplyDelete
  2. nu puteau sa-l trimita doar pe porcul parfumat?

    ReplyDelete
  3. e si asta o forma de impotenta

    ReplyDelete
  4. Da, dar la forma asta femeile se plang mai putin ;)
    P.S.: daca mai maresc astia mult word verification o sa ajunga sa fie mai lungi decat comentariile

    ReplyDelete
  5. Deci oricum o dai, tot sunt nemultumite ;))
    P.S.: ai dreptate, cred ca o sa renunt la Word Verification

    ReplyDelete
  6. Who the F#%^ is "Porcu Parfumat" did i miss an episode ?

    ReplyDelete
  7. de mentionat ca termenul reprezentativ n-a fost modificat. adica P O R C

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.