Friday, August 04, 2006

Gogu Kaizer in IDM

Saptamana asta Gogu Kaizer a innebunit cautand başcheţi. A fost in magazinul Titan, a fost in Unirii etc. Peste tot ori erau neplacuti la vedere, ori cu posbilitati de defectare in viitorul apropiat (aici, viitorul apropiat se calculeaza dupa formula: [(timpprezent * saptamanatrecuta/2) / programultv *programultv] / [(pretulunuikgdesare*(radicaldin mcpatrat)/foame*chef*banilipsa)] - alfa , unde alfa e litera din alfabetul grecesc si nimic mai mult) , ori prea scumpi, ori nu avea numarul lui Gogu Kaizer.

Dar Gogu Kaizer a fost aseara in IDM, tarandu-l dupa el si pe Ţugurlan. In IDM, Gogu Kaizer a fost stupefiat de surprins cand a constatat ca istoria se repeta. Facand spume la gura in timp ce ii sareau ochii din cap (Gogu Kaizer are fo 2 ochi), Gogu Kaizer s-a jurat ca va cumpara prima pereche de başcheţi care ii va placea din primul magazin in care va intra. Din nefericire, n-a fost sa fie. Asa ca s-a jurat din nou. Soarta a facut ca Gogu Kaizer sa se jure de fo 34 de ori pana sa gaseasca başcheţii pe care si-i dorea de o viata intreaga. Si i-a gasit la mega oferta de 30 RON.


Gogu Kaizer spera acum ca başcheţii lui cei noi sa il tina pana in septembrie, cand isi va lua alti başcheţi in valoare de 30 RON. Cica pana atunci e oferta...

1 comment:

  1. Dar Gogu Kaizer nu se compara cu Porcul Fermecat, ale carui posibilitati financiare si gusturi estetice sunt superioare lui Gogu Kaizer, un umil om de rand.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.