Tuesday, August 15, 2006

E moda sau ce?

Veverita din imagine a fost zarita de Bebe Mihaescu in autobuz. Stiind ce subiect de senzatie va face Gogu Kaizer din faptul asta, i-a facut poza la care te uiti acum. Sau nu te uiti in momentula asta, pentru ca citesti ce a scris Gogu Kaizer. Uita-te acum. Stai. Analizeaza bine. Hai, uita-te. Nu mai citi aici. De ce citesti? Uita-te la poza. Gata, hai ca nu mai scriu, ca sa poti sa te uiti la poza.


Trecand peste liniaritatea formelor respectivei, amplificate ca dezgust de marimea partii sale dorsale si de dorinta pantalonilor de a scapa de subjugare, Gogu Kaizer doreste a atrage atentia asupra textului. Nu, lasa ruptura, ca poate e design.

Zice acolo clar "Mel Gibson Jeans". Pai Mel Gibson asta e barbat. Cel putin asa i-a spus lui Gogu Kaizer spiritul sau de observatie. Persoana care poarta blugii e de sex feminin. De asta l-a asigurat si Bebe Mihaescu, nu numai spiritul de observatie. Si i-a mai zis ca pe curul ei se puteau pune reclame intregi, ca pe autobuz, nu numai "Mel Gibson...". Cu toate ca, la halul in care stau blugii aia pe cracii aia, ai putea sa juri in proportie de 96,8876% ca e barbat. Dar nu. Deci Mel Gibson e barbat, iar aia e femeie. Mel Gibson nu e femeie, iar aia nu e barbat.

Concluzie-intrebare: blugii sunt de barbat sau de femeie? Mel Gibson e gay sau aia nu face diferenta intre vestimentatia masculina si cea feminina? Gogu Kaizer asteapta raspunsurile voastre pe adresa redactiei.

2 comments:

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.