Thursday, August 17, 2006

Din nou despre râme

Si pentru ca azi a fost ziua râmelor, Gogu Kaizer dezvaluie credinta religioasa a ramelor, pe care a aflat-o dupa ce a vorbit cu o lipitoare.

La inceput a fost o singura râmă pe Pământ (pe care o chema Râmă Adam). Pentru ca râmele se mai înmulţesc şi prin diviziune directă, Râmă Adam s-a tăiat singur pe la mijloc, aşa, şi s-a împărţit in doo jumatati egale. Si asa au aparut doo râme. Râmele astea, la rândul lor, s-au tăiat şi ele şi au mai apărut încă doo râme. Deci 4 râme. Şi tot aşa, până in ziua de azi, râmele alea s-au tot tăiat si s-au tot înmulţit şi d-asta sunt atâtea râme pe Pământ.

Daca n-ar fi existat găini, râmele ar fi condus planeta, nu oamenii. Ar fi evoluat si ele, dar nu ar fi avut picioare. Si nici maini. Ar fi fost niste beţe verticale probabil, ca n-ar mai fi fost taratoare. Adica daca o rama verticala vedea o rama taratoare ii zicea ca e inapoiata. Primitiva. Sau ca e beata. Si ar fi avut si antene. Le-ar fi crescut in astea doo milioane de ani. Ca la melci. Pai melcii de ce sa aiba si ele sa nu?

Gogu Kaizer va reveni in alt episod din serialul pe care tocmai l-a creat...

2 comments:

  1. Dar ce te faci cu cei cre sunt oameni dar au un suflet de rama?

    Am unul acasa.....pe bune....Se face ca doarme...si cum ma prinde ca ma ridic de la PC..hop...repede pe ei si pe mama lor...

    mama ramelor..

    Oare rama bate melcul sau batman pe Spiderman?

    ReplyDelete
  2. Ba eu cred ca e tot gaina lu` Andressa...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.