Thursday, August 03, 2006

Caracterizari

Intr-un stil pur diabolic, Gogu Kaizer va judeca acum actiunile si comportamentul persoanelor din jurul lui. Va incepe aleator si va continua la fel.

1. GIosif Ctrl-K Brew Bear Master - Totul se rezuma la DoTA aici. Cu stilul sau kamikaze si cu vasta experienta la acest joc, reuseste rareori sa piarda un meci. Iar cand pierde, se dezlantuie Iadul. In primul rand, vinovat este Catalin (Brew&Screw) pentru ca n-a avut destula mana sa dea ultimata de 344322 de ori in acelasi timp. In al doilea rand, e vinovat Gogu Kaizer ca nu a fost atent la joc si nu s-a bagat cu stromeleagul inainte, alaturi de el, sa se bata cu 89 de adversari la ei in baza, langa fantana. Dupa ce se termina meciul, toate lucrurile se calmeaza la o tigare.

2. Ţugurlan - Recalcitrantul, nervosul, Porcusorul Iritat al echipei de BREW. Pe langa agresiunile fizice pe care i le aplica lui Gogu Kaizer, mai are tupeul sa sustina ca locul de provenienta al lui Gogu Kaizer nu exista si, mai mult, ca il bate pe Gogu Kaizer la DoTA. Ca tot a venit vorba de DoTA, prestatia lui Ţugurlan este asemanatoare cu a lui GIosif Ctrl-K Brew Bear Master in proportie de 90%. Are in plus siguranta sinucigasa cu care se avanta in batalie (fara mana, fara viata, langa turnul lui este convins ca omoara un adversar cu viata&mana pline). De asemenea, Ţugurlan este cel care sustine ca acele contoare verzi de la metrou nu se blocheaza cand ajung la 10 minute si afiseaza, pana la venirea metroului, 0:00. El considera ca daca arata, de exemplu, 4:50 este posibil ca metroul sa nu fi venit de fapt de 14:50 sau de 24:50 (astea sunt minute si secunde, koae).

3. Pizdocea - "Incompetentul" i-a ramas numele de cod. In orice discutie este dornic de a se contrazice. I se umple inima de o fericire lucubra cand este disident si ii enerveaza pe ceilalti. Astept sa il mustreze pe Gogu Kaizer pentru cuvintele scrise aici si sa-i atraga atentia cum ca el nu e de acord cu ce a scris Gogu Kaizer. Dar Gogu Kaizer ii propune in avans sa presteze.

4. Joe Limonada aka Brew&Screw aka El hombre de los moleculos aka Bisocu aka Bisa Superstar aka Catalin!!! aka Instalatorul Gel de Programe in Ferestre- este bine cunoscut in echipa pentru maestria cu care instaleaza tot felul de rahaturi pe un calculator ca sa ii sporeasca performantele. Zice ca Miranda Messenger (sau cum dracu' se numeste) foloseste doar 8 Mb de RAM, pe cand Yahoo! foloseste fo 40. Gogu Kaizer nu stie daca el a luat in calcul faptul ca celelalte programe nefolositoare ale sale (de genul Desktop enhancement, system monitor, show me temperatura procesorului etc.) care ruleaza in acelasi timp cu Miranda ingurgiteaza 32 Mb RAM. Facand niste calcule simple, se ajunge la concluzia ca se cacă pe el degeaba. De asemenea, este vestit pentru instalarea Ubuntului in cadrul altui program care ruleaza in fereastra minimizata a programului de baza via Windows XP, cu partitii false in care instaleaza alte rahaturi. Si totusi, Miranda papă doar 8 Mb de RAM. Nu mai are rost ca Gogu Kaizer sa vorbeasca despre prestatia lui Brew&Screw la DoTA.

5. Baicone - Cel mai chel dintre cheliosii echipei. Impulsiv de capiu, fumeaza excesiv de repede si are momente in care chiar si Gogu Kaizer rade la glumele lui. Iar Gogu Kaizer nu se amuza foarte usor. Totusi, situatiile in care Chelu' are iesiri violente sunt din ce in ce mai dese in ultima vreme. Gogu Kaizer banuieste o oarecare instabilitate psihica in creierii lui, cauzata probabil de sindrofia ideilor geniale pe care nu le poate stapani.

Cam atat, deocamdata, cu caracterizari. Nu de alta, dar Gogu Kaizer nu mai are chef. Dar va reveni cu o continuare. Pana atunci, asteapta sugestiile si reclamatiile cititorilor pe adresa redactiei.

5 comments:

  1. Ca să înţelege şî alţii ce însemnează, Ţugurlan a cautat pă net đăspre sindrofie.

    ReplyDelete
  2. Prietene sa inteleg ca m-ai omis ... sau care e treaba ... de trei zile incoace p*** (mea) nu iti mai place ... of of mai mai ... deci sa fim intelegi bah Gogu ... sa apara comentarii despre mine, cum ca eu sunt atotputernicul, eu sunt Futacul, eu SUNT ... ce putza papusii, ma iei la misto, ai uitat cand te invatam sa te incalti cu sosetele si nu cu fesul, si iti explicam sa nu mai mergi in picioare pe sub pat ca o sa ajungi ca Adrean Copilu Minune ...

    ReplyDelete
  3. nu pot gasi o caracterizare,cineva cunoaste alte site-uri inafara de google?

    ReplyDelete
  4. poate ma ajuta cineva...va rog mult caci imi trebuieste la scoala.astept raspuns...

    ReplyDelete
  5. @anonim: lol. ia-le pe-astea, sunt gege.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.