Thursday, August 03, 2006

Beisi (sau Bassy)

La firma in care lucreaza Gogu Kaizer are un coleg cu un simt al umorului foarte dezvoltat. Atat de dezvoltat incat mereu, cand trecea pe langa biroul lui Gogu Kaizer, ii darma Octopussy-ul (acea caracatita din plus care sta infipta pe monitorul LCD Samsung SyncMaster 710N, 8 Ms, al lui Gogu Kaizer). Ii dadea un bobarnac si poc! Pe birou. Gogu Kaizer era de fiecare data iritat de acest fapt.

Intr-o zi, Beisi s-a hotarat sa-i faca alta gluma lui Gogu Kaizer. A luat-o pe Octopussy si a ascuns-o. Gogu Kaizer a gasit-o. Inversunat, Beisi s-a gandit sa faca gluma din nou. A luat iar Octopussy-ul si a ascuns-o. Din nou. Deci a luat-o si a ascuns-o iar. Dupa mai bine de doua ore de cautari, Gogu Kaizer s-a gandit ca lucrul cel mai indicat e sa se duca sa faca pipi. Intrand la baie si indreptandu-se catre una din ultimele incaperi ale toaletei, a observat cu coada ochiului o chestie verde care zambea nonsalanta de pe bazinul unui dabăl iu si (WC). Vizibil stupefiat, Gogu Kaizer a luat Octopussy-ul si s-a dus sa-i ceara socoteala lui Beisi. Desigur ca el a negat faptul ca este implicat in aceasta gluma macabra. Dar Gogu Kaizer stia ca Beisi minte.

Dar asta s-a intamplat acum multa vreme. Gogu Kaizer nu mai e suparat pe Beisi, care de atunci nu s-a mai atins de Octopussy. Toata lumea e fericita acum. Totusi, Gogu Kaizer se intreaba: sa-i spuna lui Beisi ca de fapt Gogu Kaizer a tinut Octopussy-ul in buzunar in acele doua ore si ca s-a prefacut ca i l-a ascuns cineva la baie, astfel incat sa-l acuze pe Beisi de o gluma proasta, facandu-i el la randu-i alta gluma? Sau nu...?

2 comments:

  1. Ţugurlan e de părere că Gogu Kaizer este viclean. Drept pentru care o sa-i spargă faţa.

    ReplyDelete
  2. Gogu Kaizer îi dă voie lui Ţugurlan să presteze.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.