Monday, July 31, 2006

Herastrau


Gogu Kaizer a fost aseara in parcul Herastrau, insotit de Scorpia (prietena lui Gogu Kaizer; da, Gogu Kaizer are gagica, dar va vorbi despre acest subiect altadata). Era plin de lume. Se calcau oamenii pe picioare, se luau la injuraturi si sfarseau in batai subtile la care nu se baga nimeni. Parcul era cuprins de o mizerie cumplita, ceea ce a starnit scarba lui Gogu Kaizer. Poza arata foarte clar un simplu si nesingular caz de "umplere pana la refuz si peste (refuz) a unui cos de gunoi".

Desigur ca balta din parc era plina de un jeg cumplit. Gunoaie, beţe, rahat (de câine, respectiv de om) etc. Apa era de un verde inchis spre maro. Pe toata intinderea ei se puteau vedea barci, barcute si vaporase construite, vopsite si denumite intr-un stil pur comunist. Toate astea, in combinatie cu soarele care apunea peste balta, crea o imagine post-apocaliptica a unei societati perfecte. Normal, tabloul era amplificat si de prezentele foarte dese ale tristilor siderurgisti care inca regreta disparitia subita a Nicului si de manelele care rasunau din difuzoarele telefoanelor unor trecatori cu mult sub varsta legala la care ai voie sa consumi foi de tutun...

Terasele imbibate de un miros proeminent de popcorn i-au lasat lui Gogu Kaizer un gust amar. La fel de trist. Ospatari in costum de greiere, cu buricul la vedere, alergau disperati sa-si multumeasca cei 4 clienti, deja obositi dupa prima bere si care nu stiau sigur daca o vor mai consuma si pe a doua. Vorba cantecului "Stai cu o Cola in fata pana la 4 dimineata"...

Dar Gogu Kaizer se va mai plimba prin Herastrau. In acea imbulzeala, nimic nu se compara cu setimentul de "Si ziceti ca aveti fitze? Vai de capul vostru..."

3 comments:

  1. Desigur ca balta din parc era plina de un jeg cumplit. Gunoaie, beţe, rahat (de câine, respectiv de om) etc.

    Ţugurlan ar vrea să ştie cum se poate deosebi rahatul de om de cel de câine. I se pare util.

    ReplyDelete
  2. Deosebirea se poate face numai atunci cand poti vedea un om langa un caine, amandoi procesand materialele respective. Iti poti imagina deci la ce spectacol a asistat Gogu Kaizer.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.