Friday, July 28, 2006

Gogu Kaizer is Wicked Sick!


Gogu Kaizer joaca DoTA. Joi, in timpul pauzei, Gogu Kaizer a pornit obisnuitul meci cu o oarecare reticenta. Echipa sa era formata din 4 oameni (Gogu Kaizer, ZouZou, X7, Brew&Screw) , in timp ce adversarii aveau un om in plus. Cu toate astea, Gogu Kaizer a facut RAVAGII. Dupa cum arata si poza, chiar daca Gogu Kaizer a omorat doar trei adversari, a facut Triple Kill, obtinand totodata si titlul de Wicked Sick. Momentul din poza nu a fost singurul din joc, dar a fost singurul caruia Gogu Kaizer i-a facut screenshot.

Cel mai important este ca Smash, dusmanul lui Gogu Kaizer de moarte (ii jurase cu 10 minute mai inainte lui Gogu Kaizer ca il va ucide cu ura si satisfactie), a murit cu spume. Mucificat. Este frustrant, controland unul din cei mai buni eroi de pe harta (Smash avea Morphling) sa mori instant. Dar banuiesc ca toata echipa adversa era frustrata. Nu cred ca au avut timp sa inteleaga ce s-a intamplat.

Consemnare: Brew&Screw l-a pupat pe Gogu Kaizer (gest care nu a fost gay) pentru terminarea instanta a adversarilor.

2 comments:

  1. De remarcat urmatorul fapt: X7 controla Centaurul, care este un uber hero si in care dadeau toti din prima. Astfel Gogu Kaizer avea timp sa activeze fantomele de la ultimata. In acelasi timp, ZouZou activa ultimata de la Tormented Soul, iar Brew&Screw sa activeze Chain Frost. Rezultatul? Ownage!

    ReplyDelete
  2. gg
    nu am idee de ce dar gasesc fascinanti oamenii care joaca dota si nu sunt analfabeti, in acelasi timp.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.